Hirdetés

Bemutatkozott a Funko Pop! Bulbasaur, több Pokémon is érkezik

|

Nem fogunk hazudni: azok a halott szemek nem túl megnyugtatóak.

Hirdetés

A Funko Pop! folyamatosan bővíti kínálatát, most épp a Pokémon franchise felé fordultak inspirációért. Első körben az egyik kezdő pokémont, Bulbasaurt alkották meg a megszokott nagyfejű, műanyag formában.

Hirdetés

Az iszonyatosan cuki külsőt és a mélyfekete, pokolba révedő szempárt kapott figurát február 27-től lehet majd beszerezni.

Úgy néz ki, hogy nem sokkal később az amerikai pokémon-edzők egy régió-exkluzív Pop! figurát is kapnak majd, ami egy különleges, kalapos Pikachu lesz.

A Funko persze tervez még piacra dobni rengeteg egyéb Pokémon figurát is, úgyhogy reméljük, hogy előbb utóbb mindenki bezsebelheti majd a kedvencét. Nyilván csak azután, hogy a létező legmenőbb pokémont, Totodile-t is kiadják, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)