Hirdetés

Gazdát cserélt az a Magic: The Gathering kártya, amiből egyetlen darab létezik, nem is akárki az új tulaj

|

Elvileg közel egymilliárd forintot fizettek érte.

Hirdetés

Nagyjából egy hónapja egy szerencsés vásárló megtalálta azt a Magic: The Gathering lapot, amiből szó szerint egyetlen egy létezik a világon. Értelemszerűen ez az Egy Gyűrű variáns a legritkább lap az egész The Lord of the Rings: Tales of Middle-earth szettben, és úgy egyébként magában a kártyajátékban is. Minimum 1, de akár 2 millió dollárt is érhet a lap, és ugyan a pontos ár nem ismert, de teljesen bizonyosan egy hatalmas vagyonért cserébe vált csak meg tőle a tulajdonosa. 

Igen, immár bizonyos, hogy az egyedi Egy Gyűrű lap gazdát cserélt, egy meg nem nevezett összegért ráadásul nem más, mint a rapper, Post Malone vásárolta meg a kártyát.

Hirdetés

Az alábbi TikTok-videó alapján a zenész nagyon örült friss szerzeményének. A videó szövegét elvileg maga a kártya (korábbi) tulajdonosa írta, aki itt elmesélte, hogy gyerekkora óta játszik Magicet, és csodálatos lett volna aktív játékosként megtartani a lapot, de az eladásával az egész életét meg tudja változtatni - dollármilliókról beszélünk, szóval ez itt nem költői túlzás. 

@brooktrafton When I found the One Ring, the first person who came to mind was @Post Malone. I have played MTG since I was a kid and obviously it would be amazing to keep this card. But for a guy like me, being able to sell it is life changing. I just really hoped it would go to someone who would appreciate it as much as I do. This is my dream come true, meeting Post Malone and him buying the One Ring card from me is literally a moment straight out of a fairytale. Post Malone @Magic: The Gathering you have changed my life. Things like this don’t happen to people like me, I guess it’s magic. I am forever grateful 🙏 ✨  #postmalone #onering #oneofone #mtg #magic #mint #psa #card #magicthegathering #lordoftherings #trading #tradingcards #theonering #sauron #collector #edition #one #gandalf #tradingcardgame ♬ original sound - Brook Trafton

A videó alatti egyik komment szerint Post Malone egészen pontosan 2,6 millió dollárt, vagyis nagyjából 916 millió forintot fizetett a lapért, de ezt értelemszerűen nem lehet bizonyítani. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)