Hirdetés

Egy kisebb vagyont kérnek a csodaszép Ghost in the Shell figurákért

|

Méregdrágák, ugyanakkor elképesztően részletesek lettek a Weta által gyártott Ghost in the Shell figurák.

Hirdetés

A Scarlett Johanssonnal a főszerepben készülő Ghost in the Shellt már kétségtelenül nagyon várják a rajongók. A film vizuális effektjeiért ugyanaz a Weta felel, akiknek A Gyűrűk Ura és a Mad Max mozik látványát is köszönhettük. A cég azonban ezen felül más feladatokat is ellát.

Ők gyártják például a Ghost in the Shell film kapcsán árusított terméket is, így az ő munkájukat dicséri ez a két gyönyörű szobor, amelyek bármelyik gyűjtő polcán remekül mutatnának. A Scarlett Johanssonról mintázott főhősnő mellett egy robot gésát vásárolhatnak meg azok, akik nem sajnálnak a figurákért 449 dollárt, vagyis nagyjából 130 ezer forintot kiadni. A gyűjtői relikviák 1:4-es méretaránnyal készülnek, tehát igazán nagy szobrokról van szó, amit ráadásul aprólékos műgonddal gyártják őket, nem véletlen, hogy megkérik az árukat.

Én is szívesen lecsapnék egyre, ha nem tudnám biztosan, hogy válóok lehetne egy ilyen váratlan kiadás. Így marad a szobrokról készült képek nézegetése, ti is bökjetek rá gyorsan a galériánkra. 

Szerintetek megér ennyi pénzt egy ilyen Ghost in the Shell szobor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)