Hirdetés

Ezt a Goro figurát nyugodtan tökön vághatod

|

Az első Mortal Kombat film modellje alapján készült figura nem kicsi, de legalább nem is olcsó, és garantáltan bírja, ha keményen ütlegelik az ágyékát.

Hirdetés

A Pop Culture Shock Toys jómunkásemberei egy brutális, 1 400 dolláros (kb. 408 000 Ft) Goro figurát terveztek, ami az eredeti Mortal Kombat filmben használt modellt veszi alapul, és 1:3-as méretarányban készült.

Aki szeretné otthonában vendégül látni Gorot az egyrészt részletfizetést is kérhet, másrészt nem árt ha jó előre lefoglalja a példányát, mert összesen 150 darab készül belőle. A megrendelt darabokat 2018. első negyedévében kezdik majd leszállítani.

Aki elég Mortal Kombat rajongó ahhoz, hogy a nappalijába befogadjon egy ilyen filmes relikviát, az ezen az oldalon rendelheti meg a figurát. Ő nyilván érti is a tökön verős poént is, aki viszont nem, annak segítünk egy kicsit nosztalgiázva a filmből:

Hát nem csodálatos?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)