Hirdetés

Gyorsan markoljátok fel ezt a Dungeons & Dragons kalandot, mielőtt lakat alá megy

|

A D&D ötödik kiadásának legjobb kezdőmudolját még be tudjátok húzni, de már csak alig egy napotok van erre.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons egy csodálatos hobbi, amit főleg most, a Baldur's Gate 3 után egyre többen szeretnének kipróbálni. Ugyan mindig hordában állnak a kreatív Dungeon Masterek, legalább az első kalandot érdemes egy kalandmodul alapján levezetni, és az ötödik kiadás legjobb kezdőkalandja vitathatatlanul a Lost Mine of Phandelver. A kis kötetben benne vannak a térképek, szereplők, események és szörnyek, amikre szükséged lesz egy remek történet elmesélésére.

A Lost Mine volt a kiadás első kalandja, és azóta is talán annak legnépszerűbbike. A játékosok a Baldur's Gate 3-ban (és a Dungeons & Dragons filmben) megismert Forgotten Realmsben járnak, annak is északibb részében. A kalandozóinknak a Neverwinter környékén található Phandalinba kell elkísérniük egy bányászfelszerelésekkel megpakolt kocsit.

Hirdetés

A megbízó azt ígéri, hogy egy könnyű meló, ami annyit fizet, hogy hőseinknek soha életükben nem lesz gondjuk semmire. Ez az ígéret pedig mondanunk sem kell, minden ponton besül.

A kaland 1-es szinttől 5-ig viszi a hősöket, megismerteti velük az egyes frakciókat és elereszti őket egy apró de érdekes sandboxban. A Lost Mine 2022 óta ingyenesen megszerezhető volt a D&DBeyond felületén, de október 10-én leváltja azt egy új kezdőkaland. Érdemes tehát mielőbb rányomni a "Claim" gombra. Aki egyébként a játék szabályait keresné, azokat is ingyen olvasgathatja ezen a linken keresztül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)