Hirdetés

A Half-Life félresikerült kísérlete LEGO-kockákkal is királyul néz ki

|

Bár sajnos valódi LEGO-kockákból nem épült meg a Black Mesa híres gépezete, a digitálisan elkészített változat így is lélegzetelállító látványt nyújt.

Hirdetés

Bár gyerekként egészen kreatívnak érezhettük magunkat, amikor az eredetileg másra kitalált elemekből egy saját ötletet valósítottunk meg, de voltak, akik felnőve sem hagytak fel az alkotással és gyerekfejjel elképzelhetetlen alkotásokat hoznak össze. Legutóbb például a Half-Life egyik emlékezetes pillanata épült meg, ugyan csak digitálisan.

Dorian Glacet ugyanis nem valós építőkockákat, hanem egy digitális LEGO-tervező programot használt, ami persze nem vesz el sokat a Black Mesa-labor értékéből.

A félresikerült kísérlet helyszínét ugyanis elképesztő részletességgel dolgozta ki, ráadásul ahogy az alábbi képeken láthatjátok, a valós LEGO-elemekkel egy fokkal macerásabban kivitelezhető világítást és fényviszonyokat is rendkívül látványosan be tudta állítani a tervezőprogramban.

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)