Hirdetés

Hamarosan magyar nyelven is elérhető lesz egy kiváló vikinges társasjáték, amit egy videojáték ihletett

|

A Northgard: Uncharted Lands a Gémklub gondozásában fog megjelenni.

Hirdetés

A francia Open Sesame Games 2021 nyarán kezdte el fejleszteni a legújabb társasjátékát, amelyben egy az északi mondakör által inspirált történetnek lehetünk részesei. A Northgard: Uncharted Lands hamar népszerűvé vált a Kickstarteren, és azóta már francia, német és angol nyelven is megjelent.

Hamarosan azonban magyarul is elérhető lesz a Gémklub gondozásában, és nem csak mint a Northgard adaptációja, de mint 4X stratégiai játék is remek, a BGG-n 8.2-es értékeléssel büszkélkedhet.

Hirdetés

A társasjátékban új területeket lehet felfedezni és meghódítani, és szerepet kapnak a viking klánok, amelyeket vezetve igazi birodalmat hozhatunk létre. A játékosok akciókártyák egyedi paklijával indulnak, így garantáltan változatos élményben lesz részük.

Egy menethez legalább két ember szükséges, de akár öten is lehet játszani, a játékidő pedig nagyjából 45-90 perc. A magyar változat pontos megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de nem kizárt, hogy még 2022 folyamán elérhetővé válik.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)