Hirdetés

A Hasbro-féle új Overwatch kollekciónak azonnal találnánk helyet a polcon

|

Az Ultimates széria második sorozatában egy különleges Reinhardt figura is szerepel.

Hirdetés

Igencsak sikeresnek bizonyult a Hasbro és a Blizzard közös projektje, vagyis az először idén februárban bemutatott Overwatch Ultimates kollekció. A Hasbro adott egy kis ízelítőt a második szériából, amely teljes bemutatására a július 18-tól 21-ig megrendezésre kerülő San Diego Comic Conon kerül majd sor. 

Hirdetés

Az új sorozatban szerepel McCree, Junkrat, Zarya, illetve egy exkluzív Reinhardt Bundeswehr figura is megvásárolható lesz majd. Az alábbi galériában ti is megtekinthetitek az új Overwatch Ultimates darabokat.

A figurák hivatalos megjelenési dátumát egyelőre nem tudni, feltehetően azt is a Comic Conon tudjuk meg. Nektek hogy tetszenek a Overwatch Ultimates újdonságai?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)