Hirdetés

Hivatalos Pokémon társasjáték készül, ami gyakorlatilag a kártyajáték új köntöse

|

Ha szereted a gyűjtögetős kártyajátékokat (és a pokémonokat), de nincs kedved végtelen pénzt beleölni ebbe a hobbiba, akkor ez a készlet bizony épp neked szól.

Hirdetés

A The Pokémon Company nemrég bejelentette a Pokémon Trading Card Game Battle Academy nevű csomagot, ami gyakorlatilag egy társasjáték-szerű köntösbe öltözteti sokak kedvenc kártyajátékát. A társasjáték nem titkolt célja az, hogy egy gyorsan tanulható, és azonnal játszható tálalással vonzza be az újoncokat, és hívja vissza azokat, akik az új csomagok áradatában már felhagytak ezzel a hobbival.

Hirdetés

A készlet megvásárlásával kapunk három darab 60 lapos paklit, melyek Pikachu, Charizard és Mewtwo köré épülnek fel. Mindhárom paklihoz tartozik egy-egy taktikai segédlet is, amivel könnyen az adott pokémon mesterévé válhatunk. A kártyák mellé még járnak jelölő tokenek, egy harctér, és minden kiegészítő, amire szükségünk lehet, a tökéletes TCG-élményhez.

A szett pontos ára jelenleg nem ismert, de ha sikerül elfogadható árazást belőni, akkor valószínűleg sok olyan korábbi játékos fogja felmarkolni az új készletet, akiknek már se idejük, se pénzük nincs a hobbi hossztávú dédelgetésére. A megjelenés 2020. július 31-én lesz esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)