Hirdetés

Ez a legszebb LEGO mesevilág, amit valaha építettek

|

Láttunk már kastélyt legóból, de ez itt valami egészen új szint. Egy egész elvarázsolt erdőt sikerült megalkotni...

Hirdetés

César Soares és Hugo Santos közös műve valami olyasmi, amit simán el tudnánk képzelni klasszikus fantasy vagy mesevilágként, esetleg egy Ghibli animében. Elképesztően csodálatos alkotás, ami nagyjából 500 000 LEGO elemből épült fel.

Egyébként az eredeti tervek szerint ennél még brutálisabb lett volna a végeredmény. “A terep egy kicsit gyenge lett mert kifutottam elemekből a fákhoz és a növényzethez. Azt szerettem volna, ha egy kicsit keményebb érzete van az erdőnek, és sűrűbb növényzetet csinálhattam volna, de egyszerűen lehetetlen volt. Több figurát is szerettem volna a faluba aktív szituációkkal, de sajnos már nem volt időm” - mentegeti magát az egyik alkotó, mintha egyáltalán lenne miért.

Mi azért beérjük ezzel az “elbaltázott” kiadással is, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)