Hirdetés

Ingyen töltheted a legújabb Dungeons & Dragons kalandot, de egy vödör LEGO sem árthat mellé

|

Kellemes kis 5-ös szintű kaland a Red Dragon's Tale, amely a játékosainkat egy klasszikus fantasy történet középpontjába helyezi.

Hirdetés

Rengeteg megoldás áll a pénzben szűkölködő Dungeon Masterek rendelkezésére, hogy hatalmas kastélyokat és szörnyetegeket rakjanak le játékosaik elé. A toalettpapír gurigából készült várfalakkal ugyan semmi baj nincs, de egy fokkal elegánsabb megoldás az, amikor előkerül a LEGO-gyűjtemény. A múltban hősök milliói indultak elképesztő kalandokra LEGO-figurákkal, és hódítottak meg kockákból összerakott palotákat, ám ezúttal maga a Wizards of the Coast rakott össze egy hivatalos készletet, ami kalandozóknak és mesélőknek egyaránt érdekes lehet.

A Red Dragon's Tale azonban nem csak egy LEGO-építmény, hanem egy 5-ös szintű kaland is, amit mostanra már mindenki ingyenesen letölthet a D&DBeyond platformján keresztül. A PDF mellé jár pár digitális ajándék is, de a lényeg a 20 oldalas történet, ami tökéletes bevezetés lehet a Dungeons & Dragons világába.

Hirdetés

A sztori szerint a kalandozók betérnek egy fogadóba, ahonnan együtt indulnak felkutatni egy legendás sárkánytojást. A küldetés több jeleneten és helyszínen is végigvezeti a hősöket, és ahogy haladnak a kalandban, úgy a játékosoknak össze kell rakniuk az egyes helyszíneket LEGO-ból. Nyilván ez nem kötelező, de mókás is extra lehet a sztorihoz.

Akit érdekel a dolog, ne felejtse letölteni a modult a D&DBeyondról, aztán neki is láthat összetrombitálni a haverokat egy mókás estére. Ami a szabálymagyarázást illeti, azt sem kell túlzásba vinni: a PDF-ben vannak előre generált karakterek és könnyített variációk egy könnyed mesés túrázáshoz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)