Hirdetés

Érkezik a Jóbarátok LEGO

|

Ha Netflix nem elég az ismétléshez, akkor nemsokára meg is építhetjük magunknak a Jóbarátok díszletét.

Hirdetés

Valószínűleg kevés embernek kell bemutatni a Jóbarátokat, azt a sorozatot, amit joggal neveznek a szitkomok atyjának, de ha mellőzzük a szuperlatívuszokat, akkor sem tagadhatjuk le, hogy mekkora hatással volt a Rachel, Phoebey, Monica, Chandler, Joey és Ross története a modern sorozatokra. A 20 éves évfordulóra annak idején mi is összeszedtük kedvenc pillanatainkat, ha van időtök nosztalgiázni kicsit, erre tessék!

Hirdetés

Noha 2004-ben véget ért a sorozat, nem telik el úgy hét, hogy valamelyik csatornán ne tűnjön fel az ikonikus Central Perk kávézó. A hat főszereplő - a rajongók legnagyobb bánatára - az utolsó évad lezárulta óta nem tűnt föl együtt sehol, most a LEGO-nak hála újra egy asztalhoz ültethetjük a Jóbarátokat.

Arról még egyelőre nincs hír, hogy mikor érkezik a szett, de hogy nagy népszerűség övezi majd, az már szinte borítékolható. 

Ti beszerzitek majd a kollekciót? Illetve na, mi a helyzet, beszerzitek majd a kollekciót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)