Hirdetés

Két legendás hardver is LEGO kockákból született újjá

|

Ezúttal egy videokártya, illetve egy hangkártya kockásított mását nézhetjük meg.

Hirdetés

Nem hiába örvendenek még manapság is óriási népszerűségnek a LEGO különböző termékei, hiszen a menő, előregyártott szettek bármelyik rajongó polcán remekül mutatnak. A sima építőkockákkal pedig rengeteg kreatív alkotást lehet létrehozni, akár még retró PC-s hardvereket is.

Hirdetés

Bhaal_Spawn a LEGO Ideas oldalán mutatta meg a nagyközönségnek két különleges építményét, amiket sok játékos valószínűleg azonnal felismer majd. Az első a 3dfx Interactive műhelyéből származó Voodoo 3D videokártya alapján készült, ami egyértelműen a '90-es évek egyik legikonikusabb hardvere volt, és még a mai napig elég nagy tiszteletnek örvend a PC-s táborban.

A másikat pedig a Creative Labs Sound Blaster Pro 2 hangkártyája ihlette, ami az előbb említett VGA-val egyidőben szintén óriási népszerűségnek örvendett, hiszen elég nagy minőségbeli javulást hozott a korábbi hardverekhez képest.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)