Hirdetés

Könnyen lehet, hogy azonnal akarod majd ezt a LEGO Pókember 3D-s posztert

|

Ezt a képregényborítót össze kell állítanod, mielőtt fellógathatnád a nappalidban.

Hirdetés

Nagyon szeretünk menő LEGO készleteket összerakni, de azok idővel vagy egy poros polcon vagy a szekrényben végzik. A LEGO Art termékvonala ezt hivatott kikerülni, mivel az ehhez tartozó készletek tulajdonképpen 3D-s képek, amiket bármelyik falra fellógathatunk.

Ezek közé csatlakozik hamarosan a 31209 - A csodálatos Pókember is, ami 2099 darabkájával nem csak egy mókás összerakási élményt, de egy menő falidíszt is ad nekünk a viszonylag magas vételárért cserébe.

Hirdetés

A 3D-s képkeret nagyjából 54 cm magas és 41 cm széles. Nem a világ legnagyobb posztere, de kevés olyan képregényborítót aggathatunk a falra, amiből Peter Parker ténylegesen kinyúlhatna. Az összeállításban egyébként 15 darab pók is helyet kapott, kifejezetten azért, mert Pókember először az 1962-es Amazing Fantasy 15-ös számában bukkant fel.

A csodálatos Pókember augusztus 1-től lesz elérhető a LEGO boltokban 84 990 forintért, a linken további képeken is megcsodálhatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)