Hirdetés

Különleges, tematikus darabokkal ünnepli az 50. évfordulóját a Rubik-kocka

|

Szuperhősöktől egészen a társasjátékig, rengeteg érdekesség kapott helyet a felhozatalban.

Hirdetés

Mi magyarok kifejezetten kedves emlékeket társítunk a bűvös kockához, avagy a Rubik-kockához, aminek ötlete még anno 1974-ben pattant ki Rubik Ernő fejéből. Igen, ez bizony azt jelenti, hogy idén már az 50. évfordulóját ünnepli a logikai játék, amiből az évek során rengeteg változat és kiadás látott napvilágot. A hivatalosan árusított Rubik-kockák mögött jelenleg a kanadai gyökerű Spin Master áll, akik a nemes alkalmat ünnepelve, számos érdekességgel bővítik majd a palettájukat az elkövetkezendő hónapok során.

A Rubik's Cubers vonal mentén akár kirakhatjuk majd kedvenc szuperhőseinket, köztük Batmant, Vasembert, Pókembert, de még Fekete Párducot is. A figurákként és gyűjtői darabokként is funkcionáló, meglepően részletes kockák 2024 júliusától kerülnek majd forgalomba.

Hirdetés

További érdekességként, januártól kezdődően már megvásárolható egy igazi retró kocka is, aminél még arra is ügyeltek, hogy az eredeti, '80-as évekbeli kiadás csomagolását is lemásolják. Hamisítatlan Rubik logó, fakó matricák, kell ennél több?

A társasjáték fanatikusok sem maradnak ki a buliból, ugyanis márciusban egy asztalra szánt, a kirakóson alapuló logikai játék is piacra kerül az ünneplés keretein belül. A játék során a célunk az lesz, hogy a Tetris-játékokhoz hasonlóan, az összes alakzatot a táblába helyezzük, amik garantáltan okoznak majd némi fejtörést.

Persze ezek csak a legizgalmasabb újdonságok, mindezek mellett még számos tematikus, különleges, olykor teljesen elborult Rubik-kocka variáns érkezik majd az elkövetkezendő hónapok során, úgyhogy érdemes lesz résen lenni. Ennek egyik legjobb módja a hivatalos oldal szemmel tartása, ahol első kézből értesülhettek majd a legfrissebb újdonságokról. A termékek vélhetően itthon is elérhetőek lesznek majd, így érdemes figyelni a hazai forgalmazókat is abban az esetben, ha esetleg beneveznétek a fentiek valamelyikére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)