Hirdetés

League of Legends - íme, az egymillió dollárt érő játékos

|

Egymillió dollár rengeteg pénz, de van aki hajlandó ennyit fizetni, hogy csapatában tudhassa az egyik legtehetségesebb League of Legends játékost.

Hirdetés

A koreai League of Legends szupersztár, Lee "Faker" Sang-hyeok egy nagyon értékes fiatalember. A tehetséget több kínai média vállalat is felkereste, hogy leigazolja és az ő színeikben játssza kedvenc játékát.

Lee jelenleg a koreai SK Telecom 1 csapatot erősíti és éves szinten 98 és 147 ezer dollár között keres, de ebben nincsenek benne a nyeremények és amit a streamekkel keres. Már ez is egy rendkívüli fizetés, de a két kínai óriás ennél is több pénzt kínál neki.

Egy Leehez közeli forrás szerint az egyik médiavállalat 490 ezer dollárért kívánja leigazolni az e-sportolót és 196 ezer dolláros éves fizetést ajánl neki, míg a másik 294 ezer dollárért vásárolná ki Lee-t a csapatából és egy kétéves, 686 ezer dolláros szerződést szeretne aláíratni vele. A második licitáló összesen 980 ezer dollárt ajánl a tehetséges fiúért, ami több mint 279 millió forint. Ha elfogadja, ő lenne a legértékesebb League of Legends játékos. (Persze az e-sportolók élete sem fenékig tejfel.)

Ez persze megéri a vállalatoknak is, hiszen ők arra számítanak, hogy Lee tehetsége rengeteg nézőt fog vonzani, ami jelentős bevételt jelent majd a stream csatornákon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)