Hirdetés

Ezt az animált LEGO Ghostbusters kisfilmet látnod kell!

|

A Digital Wizards Studios időt és pénzt nem sajnálva készítették el LEGO Ghostbusters témájú stop-motion animációs kisfilmjüket, ami csak úgy roskadozik a cameóktól.

Hirdetés

Miközben az Activision felügyelete alatt készül a simán csak Ghostbusters névre hallgató videojáték és mozis bemutatkozására vár a Szellemirtók reboot, addig a Digital Wizards Studios olyat alkotott, amire joggal lehetnek büszkék. 

A fenti videón az általuk stop-motion technológiával készített LEGO Ghostbusters animációs kisfilmmel szórakozhattok egy jót, amelyhez a csapat információi szerint több mint 2000 munkaóra és 100 ezer dollár értékű LEGO-kocka kellett.

A srácok azonban nem érték be a Szellemirtókkal és olyan karaktereket is belepakoltak egy-egy cameo erejéig, mint a Simpson család, Doctor Who, Batman vagy éppen Scooby-Doo. Csak öt perc az egész, mindenképpen nézzétek meg, képes feldobni a napot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)