Hirdetés

Miért ne lehetne egy Ikarus buszból LEGO játék?

|

A LEGO Ideas oldalra bárki beküldheti ötletét, hogy elég támogatót gyűjtve, akár a játékboltok polcain is viszontláthassa azt. Ezt az ötletet mi is megvennénk.

Hirdetés

Mateusz Wawrowski küldte be a Hungarian bus: Ikarus 280.26 LEGO tervét az Ideas oldalra, ahol jelenleg is támogatókat keres a járgány megvalósításához. Ha elég szavazatot kap, akkor nemsokára saját buszunk lesz.

A tervben szereplő járgány megépítéséhez Mateusznak 2086 elem kellett, melyek összeállításából egy 66 centi hosszú busz lett. Ezzel a LEGO verzió mérete 1:25 lett az eredetihez képest. Emberünk annyira figyelt a részletekre, hogy a belső térben kialakította a sofőr fülkéjét és 35 ülést is beépített, pontosan úgy, mint azt az eredeti járműben is láthatjuk. A busz színei is tökéletesen megegyeznek a valódival, és még a csuklót is sikerült mozgathatóra megoldania.

Ha az ötlet 10 000 támogatót kap, akkor a LEGO cég döntéshozóinak az asztalára kerülhet, akiknek ha tetszik az ötlet, akkor a következő megálló a játékbolt. Mi szurkolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)