Hirdetés

LEGO készletként vehetjük majd meg az Alkonyat filmek Cullen házát

|

Elegendő szavazat gyűlt össze, és a LEGO is úgy látta, megvalósítható az egyik amatőr tervező elképzelése.

Hirdetés

A LEGO Ideas programnak számos fantasztikus készletet köszönhetünk. Ennek keretében bárki beküldheti terveit, amikből aztán szakértők segítségével lesz egy végleges termék, mely végül a boltok polcaira kerülhet, jelentős mennyiségű részesedés formájában megtérítve alkotója befektetett munkáját.

Ahhoz, hogy a LEGO munkatársai megfontolják egy Ideas-szett elkészítését, 10 ezer szavazatra van szükség a közösségtől, és mivel még licencproblémák is közbeszólhatnak, ez sem garancia a megvalósulásra. Az Alkonyat Cullen háza elől viszont elgördültek az akadályok.

Nick Micheels, avagy LobsterThermidor álmodta meg a többszintes házat, ami az ő tervei szerint egy Bella, egy Edward, egy Carlisle és egy Jacob minifigurával, valamint egy vérfarkassal is jár. Önmagában, mint modern ház is jól néz ki, így nem csak az Alkonyat-rajongóknak lehet csábító. 

Hirdetés

Az alábbi galériában látható képek még csak a tervek, a végleges, boltokban kapható készlet némileg másképp fog majd kinézni.

Emellett egyébként még egy tervet hagytak jóvá: Valentina Bima (Goannas89) botanikus kertjét. Összesen 71 olyan terv érkezett 2023 januárja és május eleje között, ami elérte a 10 ezer támogatót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)