Hirdetés

Így kell LEGO-ból Overwatch fegyvert építeni

|

Még maga Jack Morrison kapitány is büszke lenne arra, amit ez a bátor YouTube videós összerakott.

Hirdetés

Az Overwatch rajongói tábora elképesztő alakokat szült már, de olyan még nem volt, aki legó kockákból rakott volna össze egy komplett fegyvert. A ZaziNombies YouTube csatorna művésze egyébként is nagyon szeret játékbeli flintákat megvalósítani, az Overwatch arzenálját pedig különösen megkedvelte.

Ezúttal a Soldier: 76 által használt különleges Pulse Rifle prototípust valósította meg LEGO elemekből, és még egy ahhoz passzoló maszkot is készített, benne a visorral. A fenti videóban mindent részletesen bemutat, érdemes megnézni.

Akit érdekelnek a hasonló szépségek, az látogassa meg emberünk YouTube csatornáját, ahol olyan fegyverek LEGO változatait is láthatjátok, mint McRee Peackeepere vagy Zarya Tesla ágyúja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)