Hirdetés

Összeállt a LEGO és a Nintendo, ami csak egyet jelenthet

|

Úgy tűnik, hogy már úton van kedvenc bajszos vízvezeték szerelőnk kockásított változata.

Hirdetés

Sajnos a LEGO-figurák megalkotója, Jens Nygaard Knudsen már nem érhette meg, hogy láthassa a két gigavállalat, a Nintendo és a LEGO együttműködését, pedig valami olyasmi van születőben, amiért mindkét cég termékeinek a rajongói rendkívül izgatottak lehetnek. 

Hirdetés

A LEGO Twitter csatornáján nemrég megjelent egy különleges poszt egy rövid ízelítővel, ami arra hívja fel a figyelmünket, hogy a LEGO és a Nintendo egy Marióval kapcsolatos meglepetésprojekten dolgoznak, a nyúlfarknyi videó végén és a hashtagek között pedig ott van a LEGO Super Mario: 

Egyelőre egyik fél sem mondott konkrétumokat, az viszont a látottak alapján valószínűsíthető, hogy nem egy videojátékról van szó, hanem sokkalta inkább valami kézzel fogható mókával készülnek. Mellesleg a Nintendo nem is oly rég a világ vezető farmergyártójával is összefogott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)