Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkozott minden idők legnagyobb Star Wars LEGO készlete

|

Készítsétek a pénztárcát, mert ez a gyűjtői csomag sem lesz olcsó.

Hirdetés

A LEGO már jó ideje teaselgeti, hogy valami hatalmassal készülnek, a szemfüles rajongók pedig ki is találták, hogy minden bizonnyal a Millennium Falcon felújított változatát rejti az októberben debütáló doboz.

A 75192 Ultimate Colletor Seres Millennium Falcon egész pontosan 7541 darabból áll, és a Star Wars univerzum leghíresebb hajója mellett tartalmazza a legénységet (Han Solo, Chewbacca, Leia hercegnő és C-3PO), sőt bekerült Rey, Finn és az Episode VII-ben látott öreg Han Solo is.

A szett október elsején kerül a boltokba, és durván egy gamer PC árát, egész pontosan 250 ezer forintot kérnek érte. Ha többet akartok tudni, akkor a LEGO hivatalos oldalán érdemes szétnézni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)