Hirdetés

Több mint 24 millió forintért kelt el egy ritka Magic: The Gathering kártya

|

A gyűjtögetős kártyajátékhoz tartozó lapot elég nehéz beszerezni, részben ezért is kerül egy kisebb vagyonba.

Hirdetés

Nem egyszer láttunk már olyat, hogy egy elszánt rajongó vagy gyűjtő rengeteget fizetett valamilyen ritkaságért. Most pedig valaki ismét kiadott egy rakás pénzt egy olyan apróságért, ami valószínűleg az illető gyűjteményének ékköve lesz.

Hirdetés

Ha szeretitek a Magic: The Gatheringet, akkor biztosan ismerősen cseng számotokra a Black Lotus neve. A lap hivatalosan háromfajta változatban létezik, ezek közül pedig az Alpha kiadásba tartozó verzió a legritkább, hiszen mindössze 1100 darab készült belőle.

Nemrég pedig az eBayen egy vásárló 87,672 dollárért, vagyis több mint 24 millió forintért zsebelt be egy ilyen kártyát. Az 1993-ban nyomtatott lap ráadásul remek állapotú, ezért is kelt el ilyen magas áron.

Nektek akad valamilyen ritkaság a gyűjteményetekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)