Hirdetés

Mass Effect Monopoly - ez egy csoda

|

Vannak olyan rajongók, akiknek a nagy legendák lehetnek hálásak, hiszen éppen ők teremtik a legendát lelkesedésükkel, kreativitásukkal. Mint például Tommy LeRoy.

Hirdetés

Tommy LeRoy neve nem ismerős? Nem baj, mi sem tudtunk róla, de ezen az oldalon olyan elképesztően szép, egyedi készítésű ötletet mutatott be, hogy leesett az állunk.



A Mass Effect 3 megjelenését várva még jobban fáj a szívünk, hiszen ez a csodás Mass Effect Monopoly soha nem lehet a miénk, egyedi példányról van szó. Bár azért reménykedünk benne, hogy valaki meglátja a fantáziát Tommy LeRoy művében, erre vevők lennénk, az is biztos. De beszéljenek inkább a képek...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)