Hirdetés

Mecha-Hitlerrel is megküzdhetünk a készülő Wolfenstein társasjátékban

|

Az elképesztően részletes figurákat felvonultató Wolfenstein: The Board Game társashoz még ebben az évben elindul a Kickstarter kampány.

Hirdetés

Társasjátékot már szinte mindenből lehet faragni - ne felejtsük el, hogy van például boltban sorban állást szimuláló társas, ami után igazából semmin sem csodálkozhatunk. A Wolfenstein is csak elsőre tűnhet érdekes választásnak, hiszen ezek a játékok mindig is a pörgős akcióról és szórakoztató lövöldözésről voltak híresek, ezért asztali kivitelben akár felemás is lehetne a végeredmény - de ezt csak addig mondjuk, amíg meg nem látjuk, hogy milyen munkát végzett az Archon Studio a készlet figuráival, ugyanis ezután azonnal eltűnik minden kétely, hogy szeretnénk-e behúzni egyet belőle. 

Hirdetés

A Wolfenstein társasjáték a The New Order eseményei alatt játszódik, egyben előkészítés a The New Colossushoz is. Az irányítható karakterek között ott lesznek a videojátékok ismert szereplői is: Bombate, Max Hass, Klaus Kreutz, Anya Oliwa, Set Roth és persze maga B. J. Blazkowicz is megkapták a maguk figuráit, és a változatosság az ellenfelek frontján is hasonlóan szemkápráztató. Ha szeretnétek bennük gyönyörködni, akkor az alábbi galériát ajánljuk figyelmetekbe:

A játék során akciópontokból kell majd gazdálkodjunk, melyekkel harcolhatunk, interakcióba léphetünk a környezettel és mozoghatunk a Wolfenstein kastélyban. Alapvetően egy beszivárgó egység akcióját modellezik majd a küldetések, melyek során különböző ellenfeleken keresztül kell eljussunk a kastély legmélyén lapuló Mecha-Hitlerhez. A győztes csatákért loot, valamin dicsőség pontok járnak, ezeket különleges képességekre költhetjük el karaktereinkhez.

Az Archon Games azt ígéri, hogy még ebben az évben elindítják a Wolfenstein: The Board Game Kickstarter kampányát, így a már megismertetett tartozékok mellett egyéb kiegészítők is jöhetnek, ha elegendő támogató gyűlik össze a projekt mögött.

Nektek hogy tetszik ez a mutáció, el tudnátok képzelni vele egy (kettő, tíz, száz) partit a cimborákkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)