Hirdetés

Meghalt a Hasbro vezérigazgatója, mindössze két nappal azután, hogy visszavonult

|

2020-ban vált nyilvánossá, hogy Brian Goldner ismét rákkal küzd.

Hirdetés

Meghalt Brian Goldner, a Hasbro nemrég távozott vezérigazgatója. Goldner csupán halála előtt két nappal hagyta ott a céget egészségügyi okokra hivatkozva. A szomorú hírt a Hasbro is megerősítette hivatalos, befektetőknek szóló weboldalán.

A vezető több mint két évtizeden át dolgozott a Hasbrónál, 2000-ben érkezett a céghez. A vezérigazgatói pozíciót 2008-ban kapta meg, irányítása alatt túlzás nélkül állítható, hogy szárnyalt a játékgyártó óriás.

Hirdetés

Számos újítása és friss stratégiai ötlete közül kiemelendő a Hasbro Pulse projekt is, melynek keretein belül exkluzív, limitált játékokat lehetett megvásárolni, illetve rajongói eseményeken részt venni. Bár a Hasbro nem konkretizálta Goldner halálának pontos okát, elég valószínű, hogy rákbetegsége miatt távozott közülünk. Már 2014-ben is kezelték rákkal, tavaly pedig kiderült, hogy újra meg kell harcolnia a betegséggel.

Brian Goldner 58 éves volt. Nyugodjék békében.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)