Hirdetés

Megválasztották a Dungeons & Dragons hivatalos LEGO készletét, mutatjuk, hogy néz majd ki

|

Hosszú tanakodás után a LEGO és D&D rajongói végre megválasztották azt az ötletet, ami büszkén reprezentálhatja majd a hobbi 50 éves történelmét.

Hirdetés

A LEGO és Wizards of the Coast összeálltak, hogy felépítsenek egy hivatalos Dungeons & Dragons készletet az asztali szerepjátékozás 50. születésnapja alkalmából. A készletet a LEGO IDEAS rendszeren keresztül választották ki, ahol a közönség szavazhat.

Bárki beküldhet más készletekből összerakott koncepciókat, és az érdeklődők megszavazhatják a választottjukat. A D&D projekt szavazási időszaka lezárult, és kiderült, hogy mit választott a többség.

Hirdetés

A győztes készlet BoltBrickshez tartozik, aki a lenti összeállítással nyerte el a közösség tetszését. Fontos megjegyezni, hogy a lenti képeken az alkotó által összetákolt változat látható: a végleges, Dungeons & Dragons LEGO készlet egy ehhez hasonló, de jelentősen csiszoltabb megoldás lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)