Hirdetés

Megvan, hogy mikor rajtol el a LEGO Masters a hazai képernyőkön

|

Az RTL tűzi nemsokára műsorára a LEGO-építésre fókuszáló vetélkedőt.

Hirdetés

Még áprilisban derült ki, hogy Magyarországon is megveti a lábát a több országban már sikerre vitt legós formátum, a LEGO Masters, amelyben a játékosoknak minél kreatívabb alkotásokkal kell túlszárnyalniuk egymást hétről-hétre, különböző kihívásokat teljesítve, hogy a végén a legjobb csapat megkapja a LEGO Master titulust és természetesen egy szabad szemmel jól látható pénzösszeget.

A Benijay Rights műsorformátuma - amely először 2017-ben került képernyőre az Egyesült Királyságban - nálunk az RTL-en rajtol el, és már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor. 

Hirdetés

A LEGO Masters első epizódja november 18-án, szombaton, 19 órától lesz látható az RTL műsorán, azt követően pedig szombat esténként folytatódik, akkor már 19:30-as kezdéssel. A vetélkedő során párban versenyeznek majd a játékosok és minden héten bizonyítaniuk kell majd a fantáziájukat, kreativitásukat, gyorsaságukat és problémamegoldó képességüket, ráadásul előfordulnak majd nehezítések is, például a történetmesélésben vagy a technikában, amit figyelembe fog venni a zsűri. 

A LEGO Masters stúdiója
A LEGO Masters stúdiója

A műsor házigazdái és egyúttal a zsűri tagjai Puskás-Dallos Peti és Dóczy Balázs építőmester lesznek (utóbbi a világ 27 hivatalos LEGO építőmesterének egyike, neki köszönhetjük a Lánchíd LEGO-oroszlánját is). Puskás és Dóczy mindig közösen ismertetik majd a feladatokat és tesztelik, értékelik az építményeket. A közlemény alapján az ismeretlen versenyzők mellett lesznek ismert arcok is, akik mind az arany kockáért és az azzal járó 10 millió forintos fődíjért küzdenek majd. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)