Hirdetés

Megvan, mikor jelenik meg magyarul az ötödik kiadású Dungeons & Dragons készlet

|

A kezdőkészlet és Phandalin városa hamarosan minden kalandort tárt kapukkal vár majd.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons 5. kiadásának egyszerűsége nagy szerepet játszik az elmúlt években indult D&D-forradalomban. Ugyan a legfrissebb verzió már 2014. óta elérhető, hivatalos magyar kiadás még mindig nem érkezett egyik könyvből sem. A fordítás jogait tavaly kapta meg a Tuan Kiadó, a csapat pedig azóta is fáradhatatlanul dolgozik a legfontosabb kötetetek magyarításán.

Hirdetés

Ennek első gyümölcse lesz a Starter Set, azaz a Kezdőkészlet kiadása. Az ötödik kiadás legnépszerűbb doboza pontosan idén július 30-án fog megjelenni, és tartalmazni fogja a Kezdőkészlet szabálykönyvet (ez egy rövid kivonata a Player's Handbooknak, és csak a legszükségesebb játékszabályokat tartalmazza), előre elkészített karakterlapokat, egy kockakészletet és a Lost Mine of Phandalver kalandmodul magyar változatát.

Az LMoP a legtöbb veterán szerint az egyik legjobb kezdőmodul a D&D történelmében, amit veterán és kezdő játékosoknak is egyaránt melegen ajánlanak. A dobozt már csak ezért a kötetért is érdemes lesz beszerezni.

A Tuan Kiadó ígérete szerint a következő hetekben a Játékosok kézikönyve, a Szörnyek kézikönyve és a Kalandmesterek kézikönyve is mind elérhetővé válik majd. Idővel jönnek a kiegészítő kötetek és a kalandmodulok is, így érdemes lesz szemmel tartani a Tuan oldalát. A Kezdőkészletet már most előrendelhetitek a kiadó webshopjában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)