Hirdetés

Méregdrága lesz az EVE társasjáték, de túltesz majd a rajongók legmerészebb álmain is

|

Elképesztő odaadásról árulkodik a lengyel Titan Forge Games asztali játéka.

Hirdetés

Több mint 20 évvel a megjelenése után is töretlen népszerűségnek örvend a CCP Games 2003-ban elrajtolt, azóta is folyamatosan fejlesztett, monumentális űrkalandja, az EVE Online, ami még ennyi idő után sem mutatja a fáradtság jeleit. Mivel szinte már minden nagyobb alkotás megkapta a társasjátékos változatát, így időszerű volt, hogy az EVE esetében is valami hasonlónak legyünk szemtanúi. Nos, most  jó hírekkel szolgálhatunk a széria rajongóinak.

A lengyel Titan Forge Games gondozásában alakot ölt az EVE offline változata, avagy az EVE: War for New Eden névre keresztelt társasjáték, ami a Kickstarteren keresztül indult útnak. A projekt mögé még egészen 26 napig van lehetőség beállni, de aggodalomra semmi ok: már össze is adták a rajongók a kitűzött összeg többszörösét, szóval minden feltétel teljesült ahhoz, hogy tényleg elkészüljön a játék asztalra szánt változata.

Hirdetés

A társas egyébként igazi fanservice benyomását kelt: 112 miniatürizált hajó, több mint 500 kártya és 330 token, illetve 20 egyedi dobókocka is helyet kapott az alapcsomagban sok egyéb apróság mellett. Ha pedig még ennél is többre vágyunk, lehetőségünk van a különböző kiegészítő csomagok megvásárlására is, amik további hajókkal és kártyákkal színesítik az így is hatalmas méreteket öltő játékot.

Persze mint az már sejthető volt, a társasjáték nem olcsó: az alapjátékot 129 euróért (nagyjából 50 ezer forint), míg a kiegészítőket 25 és 55 euró (kb. 10 és 21 ezer forint) közötti árakon húzhatjuk be. A keményvonalas rajongóknak pedig elérhető egy 400 eurós (154 ezer forintos), ízig-vérig EVE-élményt szállító túlméretezett csomag is, ami kétszer akkora, mint a normál kiadás. Ehhez ráadásul egy EVE Online starter packot (ez egyébként minden támogatónak jár) és egy Bronze packot is kapunk, szóval az online vonulatot sem felejtették el teljesen.

Ti beneveztek valamelyik csomagra?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)