Hirdetés

Minden rajongó polcán jól mutatna a Star Wars-ból ismert Landspeeder gyűjtői LEGO változata

|

Luke Skywalker járművéből most egy részletes, 49x30x10cm-es LEGO modell készült.

Hirdetés

Folytatódik a nagy, drága, és kimondottan gyűjtőknek szánt Star Wars LEGO-k sora, van még néhány jármű és objektum, amit nem építhetünk meg otthon apró építőelemekből. Legnagyobbaktól haladunk az egyre kisebbek felé, a Halálcsillag és a Csillagromboló után most egy legendás járgány következik.

Május 4-én, a Star Wars-napon érkezik majd az X-34 Landspeeder, vagy hivatalos nevén Luke Skywalker Landspeedere (75341), ami 1890 darabból áll, és 49x30x10 cm helyet foglal majd el összeállítás után.

Hirdetés

A modellt a legapróbb részletekig kidolgozták, a kábelek úgy futnak, ahogy kell (össze-vissza), sérülések is vannak rajta, az egyik tudbinán pedig nincs fedél. Jár mellé egy Luke és egy C-3PO minifigura is, valamint egy állvány és egy fontos információkat tartalmazó tábla. Már 74900 Ft-os ára is arról árulkodik, hogy az Ultimate Collector Series része.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)