Hirdetés

Monopoly: Call of Duty Black Ops - híres pályák neveivel érkezik a társasjáték

|

Pont Call of Duty Black Ops Monopolyt ne gyártanának? Ugyan már.

Hirdetés

Lassan tényleg nem lesz a világon olyan híresebb brand vagy franchise, ami nem kapott saját Monopoly-adaptációt. Ez alól a Call of Duty Black Ops széria sem képez kivételt. 

Hirdetés

Most ugyanis kiadták a Monopoly: Call of Duty Black Ops nevezetű társasjátékot, ami értelemszerűen a Treyarch sorozatából merít ihletet. A társasjáték hivatalos leírása szerint az új Monopolyt az összes Black Ops epizód egységesen inspirálta, így megtalálhatóak benne elemek a hidegháborús első részből, a harmadik Black Ops ultramodern körítéséből és a legújabb játék battle royale módjából is. A Monopoly: Call of Duty Black Ops 22 helyszíne mind-mind híres és közkedvelt játékbéli pályák után kapta a nevét, megtalálható közöttük a Firing Range, a Nuketown, a Slums, a Blackout, a Fringe, és a Stronghold is.

Ahogy azt sejteni lehetett, az ikonikus fém bábukat is átalakították a tervezők, a pici figurák így festenek a Call of Duty Monopolyban:

A Monopoly: Call of Duty Black Ops a legtöbb online áruházban 40 dolláros, azaz nagyjából 11 ezer forintos áron vásárolható meg, erre jön még rá a szállítási költség. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)