Hirdetés

Gamer vagyok, nekem kell ilyen a polcomra!

|

A NECA a heti Toy Fair rendezvényen mutatta meg először a közönségnek új kínálatát, amitől azonnal megbolondultunk. Nézzétek ezeket a figurákat!

Hirdetés

Rengeteg filmes, és játékos figura került bemutatásra a héten, hála a NECA-nak, aki egy teljesen új kínálattal jelent meg a Toy Fairen. Bár a filmes felhozatal sem mindennapi, a játékos készlet talán még izgalmasabb.

Van itt Portal 2, Bioshock Infinite, Batman: Arkham Origins, Diablo III és sok más is. Ráadásul nem csak újdonságokon legeltethetjük rajongói szemeinket, de van itt még NES klasszikus Predator is. Az hagyján, hogy ezekért a csodákért bármelyikünk azonnal falhoz vágná a malacperselyt, de én azért a Diablo III kardért még a Hardcore Witch Doctoromat is odaadnám. Ha lenne.

A többi képet a galériában találjátok, és ha végigböngésztétek a kínálatot, akkor osszátok is meg velünk, hogy melyiket vinnétek haza a legszívesebben. Persze többet álmodni magunknak ér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)