Hirdetés

Nem meglepő: egy nap alatt összejött a pénz a Call of Duty társasjátékra

|

Most már egészen biztos, hogy asztali játékként is kipróbálhatjuk a Call of Duty csatákat.

Hirdetés

Amikor bejelentették, hogy az Activision és az Arcane Wonders közös erővel készít egy Call of Duty társasjátékot, akkor azért felszaladt a szemöldök, egyrészt azért, mert szerkesztőségünkben igen nagy rajongás mutatkozik a CoD multis élmény, és a táblás játékok irányába is, másrészt nagyon kíváncsiak lettünk arra, hogyan is működik ez majd a gyakorlatban.

Úgy fest, hogy nem kell sokáig bizonytalanságban élnünk: miután augusztus 1-jén elindult a közösségi gyűjtés, egyetlen nap alatt össze is kalapoztak annyi pénzt, amivel biztossá vált a 2 játékosra megálmodott Call of Duty: The Board Game. 

Hirdetés

A kivitelezés igen komolynak és igényesnek tűnik, és ha szereted a Shoot House vagy a Standoff pályálat, illetve Ghost vagy Price karaktereit multiban (és hát ki ne szeretné ezeket?), akkor feltehetően itt sem fogsz csalódni. Nézd meg a legújabb videó, hogyan is álmodták asztalra az egyébként igen gyors és pörgős multis FPS élményt:

Maga a társas egyébként "akció-stratégiai" jelzőt kapott, vagyis a kártyás és táblás modell igyekszik a a harcok szellemi tervezését előtérbe helyezni, fontos szerepe lesz a killstreakeknek is, és persze területfoglalásnak is. 

Két alapkészlet kombinálásával egyébként négyjátékos meccset is összehozhatunk az asztalunkon, erre majd külön kíváncsiak leszünk. 

És te mit gondolsz? Teszel majd egy próbált a Call of Duty társassal?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)