Hirdetés

Nerf-puskaként elevenedik meg a Halo egyik legikonikusabb fegyvere

|

Ráadásul nem csak díszként funkcionál az ütős replika.

Hirdetés

Az emberiség fegyverei mellett sok, kevésbé hétköznapibb stukkert is magunkhoz vehetünk a Halo-játékokban, hiszen a Covenant arzenáljában akad jó néhány furcsa szerkezet.

Az egyik ilyen a Needler, ami a sorozat ikonikus fegyverének számít már egy ideje, ami érthető is, mert elég jó móka hőkövető, robbanó kristályokkal megsorozni ellenfeleinket.

Hirdetés

A játékpuskákkal foglalkozó Nerf korábban is mutatott nekünk olyan alkotást, amely nem csak a gyerekeknek lehet érdekes. Egyszer már lemásolta a csapat a Needlert is, de a végeredmény nem lett valami lélegzetelállító. Nemrég viszont bemutatkozott a Halóból ismert fegyver új változata, ami ugyan drágább, mint elődje, de nem ok nélkül.

Habár az új replika sem lő robbanó lövedékeket, teljesen motorizált játékfegyverként funkcionál, amibe tíz "töltényt" tudunk bepakolni. A puskán világító kristályok is helyet kaptak, amelyek közül egy-egy kialszik, ha kilövünk egy lövedéket. Kell is ehhez az energia, hat 1,5 V-os ceruzaelemmel működik a Nerf újdonsága.

A replikáért 99,99 dollárt kér el a gyártó, ami átszámítva több mint 31 ezer forint. Ezért az árért cserébe megkapjuk magát a fegyvert, és egy állványt, ha inkább dísznek szánjuk a cuccok, mivel van rajta olyan mód, amivel bekapcsolhatjuk a kristályok világítását. Emellett jár még egy kártyán lévő kód, amivel játékbeli cuccokat oldhatunk fel majd a Halo Infinite-ben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)