Hirdetés

Összeáll a LEGO és a Dungeons & Dragons, jönnek a hivatalos készletek

|

Ha valamelyik Dungeon Master szekrényedben még megvan az egyik LEGO elemekből épített katakombád, azt most érdemes lesz előásnod.

Hirdetés

A LEGO és a D&D nem állnak annyira távol egymástól, mint elsőre gondolnád. Mivel az RPG-figurák általában meglehetősen drágák (a terepelemekről nem is beszélve), sokszor LEGO elemekkel oldják meg a DM-ek és játékosok a képzeletbeli világaik megelevenítését. Így volt ez évtizedekkel ezelőtt, és így van ez ma is.

A különbség a régmúlt és a mai idők között, hogy a brandek nagyon szeretnek összedolgozni, így most a LEGO és a Dungeons & Dragonsért felelős Wizards of the Coast is összefognak.

Hirdetés

A közös kampányuk lényege, hogy lehetőségünk van beküldeni LEGO Ideas készletötleteket D&D témákban. Az egyedi építményeket és dizájnokat a Wizards és az Ideas csapat közös zsűrije fogja átszűrni, a különlegesen jó ötletekre pedig a rajongók később szavazhatnak. Minden rajongói szavazásra bekerült dizájnnak meglesz az esélye arra, hogy ténylegesen forgalomba kerülő, hivatalos LEGO készletté váljon.

Ez egyébként része D&D 50. születésnapi ünneplésének. Sok mindenre készül a Wizards of the Coast a következő hónapokban, például az új D&D kiadás darabjainak tesztelésére. Az első két szabálykivonatot már megtaláljátok a D&D Beyondon.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)