Hirdetés

Praktikusak és kreatívak az IKEA LEGO szettjei

|

Egy német áruház véletlenül polcra tette az IKEA BYGGLEK szetteket, megnézhetjük, mi lett a LEGO-val közös együttműködés eredménye.

Hirdetés

Valamikor, valahogyan össze kellett érnie az IKEA-nak és a LEGO-nak, 2019-ben pedig be is jelentette a két cég együttműködését. Várhatóan hivatalosan október környékén kerülhetnek forgalomba a BYGGLEK szettek, de Németországban idő előtt kezdték el kipakolni őket.

Hirdetés

A Promobricks egyik olvasója, Thomas F. beszámolója alapján a mannheimi üzletben kapható termékek lényegében különböző méretű tárolódobozok, melyek teteje kompatibilis a LEGO-kkal, így bármit rá lehet építeni. Kaphatók emellett különböző minifigurák és bútorok is egy külön csomagban (40357). A legkisebb doboz (26x18x12 cm) 12,99 euróba kerül, a nagyobb (35x26x12 cm) és a kiegészítőket tartalmazó 14,99-be, egy 3 részből álló dobozért pedig 9,99 eurót kérnek.

Az IKEA hivatalos oldalán még egyik sem található meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)