Hirdetés

Rámegy a nosztalgiára a LEGO az új tengeri erőddel

|

A középkori kastély után egy újabb klasszikus szettet újít fel és ad ki ismét a LEGO.

Hirdetés

Tavaly nyáron mutatkozott be a LEGO Icons sorozat részeként Az oroszlánlovagok kastélya nevet viselő szett, aminek eredetije 1984-ben debütált, illetve az 1979-es űrhajó ihlette Galaxis felfedező is közel egy éve vált elérhetővé. Feltehetően nagy sikert arattak, mert a LEGO idén is elhoz nekünk egy olyan készletet, amivel azokra kíván hatni, akik már a '80-as és '90-es években is műanyag építőelemekkel játszottak.

Az Eldorado erőd július 7-én jelenik meg, eredetije, a 6276-os számú szett 1989-ben mutatkozott be. Sokkal részletesebb lesz, sokkal többet kínál a kalózos téma iránt érdeklődőknek.

Hirdetés

A 2509 építőelemből álló készlethez 8 minifigura is jár, köztük 6 katonával és 2 kalózzal, de egy csontvázat, egy majmot, egy papagájt és egy rákot is elhelyezhetünk kedvünk szerint. A szett része az admirális irodája, egy működő daru, egy kalóztömlöc, egy őrhely ágyúval, csapóajtók, hajó mintás szövetvitorlákkal, meg egy apró csónak is.

Aki kitenné a polcára a 27x70x24 centis modellt, 91990 Ft-ért vásárolhatja meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)