Hirdetés

Kell egy S.H.I.E.L.D Helicarrier makett? És ugyanez LEGO-ban?

|

A Marvel rajongók örülhetnek: mindenki a magáénak tudhatja a S.H.I.E.L.D. fantasztikus anyahajóját. Legalábbis annak makettjét.

Hirdetés

A 2012-es év egyik legjobb Marvel filmje volt a Bosszúállók, melynek egyik fontos helyszíne volt a S.H.I.E.L.D. repülő parancsnoki központja.

Miközben a LEGO Ideas oldalán épp támogatókat keres egy projekt, hogy boltokba kerülhessen a tervek szerint közel 22,000 darabból álló és több, mint két méter hosszú LEGO Bosszúállók anyahajó, érdemes egy pillantást vetni a Fantastic-Plastic oldalára, ott ugyanis 135 dollárért lehet megvásárolni a S.H.I.E.L.D Anyahajó 1:1400 méretarányú műanyag modelljét. A gyártó haladó modellezőknek ajánlja termékét, de aki Bosszúállók rajongó, az csak megtalálja a módját, hogy valahogy összeállítsa.

Ki rendelt belőle egyből kettőt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)