Hirdetés

Solo: Egy Star Wars-történet - már rendelhető a legújabb Hot Toys játékfigura

|

A Hot Toys újból minőségi anyaggal rukkolt elő, és várhatóan nem csak Han Solo figurát készítenek a film alapján.

Hirdetés

A Hot Toys bemutatta a legújabb, Solo: Egy Star Wars-történet játékfigurát, az 1:6-os méretarányban elkészült fiatal Han Solot.

Hirdetés

Azt szinte mondani sem kell, mennyire élethűen hozza vissza Alden Ehrenreich vonásait a figura, hát még hogy mennyi apró és részletesen kidolgozott kiegészítőket tettek hozzá a karakterhez. A szetthez testre szabott ruha, az ikonikus pisztoly, karóra, kommunikátor és egy szerencsekocka is tartozik. A figurát deluxe kiadásban is be lehet gyűjteni, ehhez a csomaghoz az alapfelszerelés mellett még egy Vandor bolygós ruházat is tartozik. Az alábbi képeken megnézhetitek a játékszettek részleteit is.

A Hot Toys a Solo-mozihoz kapcsolódó első figurája természetesen maga Han Solo, de egy teaser képből kiderült, hogy a Chewbacca szett is készül, de nem okozna meglepetést egy Donald Glover-féle Lando figura sem.

A Han Solo figurát 220 dollárért (kb. 60 ezer forintért) lehet előrendelni, a deluxe verzió pedig 243 dollárba (kb. 67 ezer forintba) kerül. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)