Hirdetés

Egy Sonic témájú Lego szett jelenhet meg, ha elegen szavazzák meg

|

Egy rajongó tervezte a remekül kinéző készletet, és ha elegen szavaznak rá a Lego hivatalos oldalán, akkor akár valóra is válhat.

Hirdetés

Noha a svéd játékgyártó és a kék sün útja már keresztezte egymást a Lego Dimensions nevű játék kapcsán, lehet nem kell sokat várjunk arra, hogy egy impozáns Sonic the Hedgehog szettet is megkaparíthassunk.

Hirdetés

A Lego Ideas oldalon bukkant föl a készlet terve. Ezt az oldalt azért hozta létre a cég, hogy azok a rajongók, akik nem csak építenének, hanem új készleteket is kitalálnának, megoszthassák ötleteiket a többi rajongóval és magával a LEGO-val is.

A toastergrl nevű felhasználó hozta létre a Sonic témájú szettet, ami a képeket elnézve nagyon ígéretesnek tűnik. A játék főszereplője és ellenlábasa Robotnik is helyet kapott a figurák között, de jónéhány Sonic 2-ből és Sonic Maniaból ismert környezeti elem és néhány kisebb ellenfél is tervben van. A Lego akkor kezdi el megvizsgálni a megvalósítási lehetőségeket, ha az oldalon 10,000 felhasználó szavaz rá. A projekt most 1400 szavazatnál tart, ami elég ígéretes ahhoz képest, hogy még csak két napja startolt. 

A Lego Ideasnak köszönhetően többek között már egy Doctor Who és egy The Flinstones készlet is napvilágot látott. Ha ti is szeretnétek elindítani az ötletet a valóra válás rögös útján, akkor nincs más dolgotok, mint ellátogatni az oldalra és egy gyors regisztráció után leadni rá a szavazatotokat.

Ti milyen gamer témájú LEGO-t látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)