Hirdetés

A kilencvenes évek Spawn figurája keresi rajongóit

|

Todd McFarlane egy (régi) új figurát akar piacra dobni, Spawn pedig egyelőre egész szépen nyitogatja a pénztárcákat.

Hirdetés

Nagy az izgalom most Spawn körül, és az alkotója, Todd McFarlane igyekszik ezt ki is használni. Április elején elindított egy Kickstarter projektet, melynek keretein belül egy új figurát szeretne piacara dobni. A projekthez 100 000 dollárnyi támogatást kért. Amikor ezeket a sorokat írom a mérőszám éppen 1,6 milliónál jár, szóval azért sikerről már beszélhetünk.

Hirdetés

Az emberek jól láthatóan izgatottak a figura érkezése kapcsán, ennek pedig meg is van az oka. A McFarlane nevével fémjelzett játékcég nem adott ki új Spawn figurát 2008. óta (leszámítva a Mortal Kombat 11 DLC verziót), helyette pedig The Walking Dead, Fortnite és DC figurákat gyártottak. Ráadásul a mostani Spawn projekt egy régi klasszikust, az 1995-ös eredeti Spawn figurát hozza vissza. Az eredeti dizájnt kapjuk nagyobb, részletesebb, minőségibb kiszerelésben.

A figurából három verzió létezik: klasszikus, modern és egy fekete-fehér. Mindegyik 40 dollárba kerül (80 dollár, ha aláírást is kérünk rá), de 160-ért egy mindhárom verzióval és egyéb extrákkal megpakolt kiszerelést is be lehet húzni. Ha többet akartok tudni, vagy éppen elvernétek pénzt csak úgy, akkor akkor azt itt tehetitek meg.

Nektek hogy tetszik Spawn, "Az Ivadék" szobrocskája?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)