Hirdetés

Soha nem lenne türelmünk felépíteni ezt a LEGO ewok falut

|

Bár LEGO-kockákból felépítve szinte minden viszonylag apró szokott lenni, ez az ewok falu így is hatalmas lett. Alkotója közel egy méter magas fák közé építette meg A jedi visszatér zárójelenetének helyszínét.

Hirdetés

Nemrég minden korábbinál több LEGO-darabból megépítették az Ezeréves Sólyom modelljét, de egy másik tehetséges építő A jedi visszatér egyik emlékezetes helyszínét rakta össze a legapróbb részletekig. Az ewokok faluja amellett, hogy zseniálisan sikerült, rengeteg helyet foglal el.

Ezúttal nem osztotta meg a helyszínt elkészítő KW Vauban, mennyi idő volt felépíteni a fák közé felfüggesztett falut, vagy hogy nagyjából hány alkotóelemre volt szüksége mindehhez. Viszonyítási alapnak azonban jó infó, hogy az ewokok lakóhelye négy, 48x48 cm-es alapra épült és a fák maguk nagyjából 97 cm magasak lettek, mire végzett a munkával. A birodalmiak legyőzését követő ünnepségre szinte minden jelentősebb Star Wars-szereplő LEGO-mását felsorakoztatta Vauban, így kiszúrhatjuk Han Solót, Leiát és Chewie-t, R2D2 és C-3PO játékfiguráját, ahogy Ackbar admirálist és Luke-ot is. Azt mondjuk nem értem, Spongyabob barátja, Szandi hogyan került ide, de ezt most ne is firtassuk. Az alkotó oldalán egyébként még jó néhány képet találtok a méretes ewok faluról, amiken még több zseniális részletet szúrhattok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)