Hirdetés

Luke Skywalker terepsiklója miatt nagyon szívesen lennénk újra gyerekek

|

Egy kicsit sajnáljuk, hogy már megöregedtünk és így lemaradtunk a Star Wars X-34-es terepsiklójának vezethető játékváltozatáról.

Hirdetés

A Comic-Conon voltak kifejezetten gyermekjátékokkal kapcsolatos leleplezések is, de nyilván igazából a felnőtteket célozzák - mégiscsak ők fogják megvenni. Az egyik, idén érkező hivatalos Star Wars játékot pedig mindenképpen látnotok kell.

Hirdetés

A gyerekeknek szánt elektromos autókat gyártó Radio Flyer készít egy modellt a Csillagok háborúja egy ismert járgánya alapján, és ahogy arra számítani lehetett, az X-34-es bizony egyáltalán nem lesz olcsó. A szeptemberi megjelenéskor 500 dollárt, azaz nagyjából 130 ezer forintot kell kicsengetnie annak a szülőnek, aki legalább négy éves gyermekének Luke járgányát szeretné adni. A kétszemélyes terepsiklóban egyébként interaktív műszerfal is van, illetve egy váltó, amivel a sofőr meghatározhatja, hogy tolatni szeretne, vagy előre haladni 3, vagy a maximális óránkénti 8 kilométeres sebességgel. Már csak egy időgép kéne, hogy idehozhassuk a gyermekkori önmagunkat, aki még belefért volna a járgányba. Na nem baj, majd spórolunk és vigasztalódunk a Star Wars Landben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)