Hirdetés

Star Wars űrcsata az asztalodon (videó)

|

A Star Wars univerzum természetesen nem csak film vagy könyv, hanem figurás asztali formájában is rendelkezésre áll a rajongók számára, a Star Wars X-Wing: Az ébredő Erő asztali játékot mutatjuk most be nektek.

Hirdetés

Bár sokan még a Ki nevet a végén vagy a Monopoly különböző változataival is jól szórakoznak, a társasjáték-kedvelők számára már rengeteg fantasztikus kártyás és táblás játék áll rendelkezésre, nem beszélve az olyan figurás csodákról, mint a Star Wars X-Wing Miniatures, amelynek keretében a magyar nyelvű Star Wars X-Wing: Az ébredő Erő is bemutatkozott. 

Akárcsak a legtöbb figurás asztali játék, ez is elkezdhető már az alapkészlettel, de akkor válik igazán izgalmassá, ha elkezdjük kibővíteni a flottát. Az alapjáték szabályai viszonylag egyszerűek, így nincs szükség harcászati szakértőre ahhoz, hogy elsajátítsuk az X-Wingek irányítását, és 2-3 rövid kör alatt mindenki belerázódik az űrcsatába.

A legtöbb figurás játékkal szemben itt nem egyszerű szürke műanyag figurákat, hanem elképesztően részletesen kidolgozott, festett hajókat kapunk. A magyarul is elérhető alapjáték mellé folyamatosan érkeznek a kiegészítők, amelyek olyan legendás hajókkal színesítik a játékmenetet, mint Boba Fett Slave 1-e, vagy épp az Ezeréves Sólyom.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)