Hirdetés

Street Fighter - napi cukiság plüssfigurákkal

|

Barátnő-kompatibilis dísztárgy, cukiság kimaxolva, mégis gamer relikvia. Tökéletes megoldás.

Hirdetés

Valljuk be: mind szeretünk játékokkal kapcsolatos tárgyakat gyűjtögetni. Ez az oka annak, hogy most megmutatjuk nektek ezeket az elképesztően laza Street Fighter plüss figurákat. A Gaming Heads készült Ryu, Ken és Chun-Li plüssökkel.

Ezeket egybecsomagolva vinnénk haza miután hozzávágtuk pénztárcánk tartalmát az eladóhoz. Főleg mivel a cég gyárt Fallout Boy, Plants Vs. Zombies, Doom, Playstation All-Stars és Tomb Raider figurákat is. Egyébként az első három Street Fighter cukiság nem csak puha, de belül egy erős váz tartja őket, hogy minél menőbben pózolhassanak.

A három harcos darabja jelenleg 20 dollárba kerül egyébként, kicsit azért ezt soknak érezzük ezt a cukiságért, de az ilyesmi mindig úri muri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)