Hirdetés

Napi büntetés: jönnek a Street Fighter Transformerek

|

Ha díjaznák a világ legbizarrabb crossovereit, akkor ez a mostani jó eséllyel aranyérmes lenne.

Hirdetés

Vannak olyan crossoverek, amelyek jól működnek együtt, vagy épp viccesek. Ilyen például, amikor különféle szuperhősök találkoznak egymással képregényben vagy a mozivásznon. Aztán vannak azok a crossoverek, amelyek létezésére még valószínűleg a készítők sem tudnak rendes magyarázattal szolgálni.

Hirdetés

Valamilyen különös oknál fogva a fejesek úgy döntöttek, hogy hivatalosan licenszelik a különleges figurák elkészítését, amik keresztezik a Street Fighter harcosait a Transformers alakváltó robotjaival. Így válik autóvá, repülővé vagy épp tankká a legendás Ryu, Ken, Chun Li és M. Bison.

A tervek szerint a figurák párosával jelennek majd meg 2018. májusában, egyelőre csak Japánban. Ryu és M. Bison 115 dollár, azaz 30 ezer forint körül mozog majd, Ken és Chun Li pedig kicsit olcsóbban, 75 dollárért, vagyis nagyjából 20 ezer forintért kerül forgalomba.

Ti milyen furcsa crossovert tudnátok még elképzelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)