Hirdetés

Társasjáték készül a Titanicból

|

Itt az ideje kiengedni a hangunkat és életünk előadását nyújtani pár extra pontért.

Hirdetés

Az 1997-es klasszikus még idén fog kapni egy társasjátékos adaptációt a Spin Master Games jóvoltából. A Titanic: The Game-ben olyan jól ismert karakterek fognak szerepelni, mint Jack, Rose, Cal és Ruth, akiknek feladata a lehető legtöbb utas kimentése lesz. A játék a már süllyedő hajón játszódik, ahol küzdenünk kell a többiek életéért.

Hirdetés

A táblán lesz egy 36 lapból álló Titanic, és minden körben meg kell majd fordítani egyet, ami jelképezi a víz térnyerését az álomhajón. A játékosok azzal nyernek pontokat, hogy kimentik az embereket az adott lapról, vagy kijátszanak Star Card kártyákat.

Ezekből lesz többféle, de a legviccesebbek azok, melyek egy-egy jelenet eljátszására kérik a játékost. Lesz például I'll Never Let Go kártya, aminél meg kell majd fognunk az asztal sarkát, és rá kell vennünk a többi játékost, hogy ők is így tegyenek és megígérjék: sosem eresztik el.

Úgy néz ki, hogy végtelenül kellemetlen és mókás percek várnak majd minket az asztalnál. A Titanic: The Game a jövő hónapban fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)