Hirdetés

Társasjáték készül az Óz, a csodák csodája filmből

|

Az 1939-es klasszikust most a konyhaasztalon játszhatjuk el a barátaink társaságában, akikkel énekelnünk is kell majd.

Hirdetés

A Ravensburger kiadott egy tündéri új projektet a The Wizard of Oz címmel. A társasjátékos cég összerakott egy nagyon cukinak tűnő asztali mókát az 1939-es filmklasszikusból.

A The Wizard of Ozban  van 6, részletesen kidolgozott figura (Dorothy,  a madárijesztő, a bádogember, a gyáva oroszlán, a gonosz boszorkány és a jóságos boszorkány), gyönyörűen megrajzolt táblaelemek, kártyák, és egy kalandkönyv, ami különböző szituációkat és győzelmi kihívásokat támaszt a játékosok felé.

Hirdetés

A leírás szerint a résztvevőknek mozgatniuk kell a karaktereket a cél felé, kártyákat kell cserélgetniük és kijátszaniuk, illetve különböző feladatokat kell teljesíteniük (ezek között bizony éneklés is van). Az igazán érdekes része a játékmenetnek, hogy a résztvevők közösen irányítják Dorothy-t és a többieket, tehát az egész egy igazi coop élmény.

A játék már kapható az amerikai Target áruházakban, de a nemzetközi terjesztésével kapcsolatban még nincsenek információink.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)