Hirdetés

Nyári divattippek - játszható Tetris egy pólón

|

A világ egyik legnépszerűbb játékát megannyi platformon játszottuk már, az elmúlt 30 évben azonban még senkinek sem jutott eszébe, hogy egy póló is tökéletesen megfelel a célnak.

Hirdetés

Idén ünnepli 30. születésnapját a Tetris, a világ egyik legnépszerűbb játéka. A játék szinte a létező összes platformot bejárta, sőt, egyesek odáig mentek, hogy egy épület falán játszottak vele. Megannyi változata létezik, a legtöbben mégis a klasszikust szeretik.

Marc Kerger nagy rajongója és tisztelője Alexej Pazsitnov játékának, így a harmincadik évfordulóra valami frappáns dologgal akart előállni. A Tetris fanboyok számára már évek óta elérhetőek a különböző vicces mintájú pólók, és bár azok valószínűleg jóval kényelmesebbek az ezermester mostani találmányánál, ennél menőbb dolgot rég láttunk, az biztos.

Kerger fogott egy Arduino Uno platformot, ráforrasztott 128 LED-et, 3D nyomtatóval készített hozzá pár gombot, majd az egész táblát egy fehér póló elejére rögzítette, amellyel megszületett a világ első pólón játszható Tetris mókája. Az biztos, hogy az ember elég nagy feltűnést tud kelteni egy ilyennel, de zsenialitása tagadhatatlan.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)